BROCKVILLE

Our Client has purchased their retirement condominium & was looking for a full renovation from the 1960’s style into a complete contemporary style. The biggest challenge was site constrains, as we couldn’t open much walls for a contemporary feel. A big opportunity on the other hand was the great view into the river with big full height windows. Suzinteriors team implemented an innovative design that brought the contemporary feel into the space, & opened the space up to the view from different angels. Hidden doors , detailed elements, custom cabinets & multiple lighting purposes were a big factor in this job. With those factors in mind and many more, we have created an amazing gallery feel in this space. The client was part of the process all along & fell in love with the outcome, which had us enjoy delivering the last staging phase of all furniture and accessories on this job.

Top